"Вінницький Подіум" змінив назву і форматЦієї осені “Вінницький подіум” змінює не тільки назву і місце проведення, а й формати. Віднині він називатиметься “Вінницькі дні моди”. Проходитиме він п\'ятого-шостого листопада у ТЦ “ШОК”. За традицією учасники — дизайнери-вінничани. Цьогоріч їх вісім.

Про гостей з Києва і сюрпризи організатори мовчать. Карти не розкривають. Проте запевняють, що намагатимуться зробити все, аби фестиваль відповідав світовим стандартам.

- На кожного дизайнера виділяється година часу. Після показу кожен зможе поспілкуватись з ними, придбати ексклюзивні речі прямо на місці, - розповідає одна з організаторів, директор професійного агентства моделей “Klodel” Наталя Фурманова.

Власниця ТБ “ІнтерШик” і дизайнер Людмила Бушинська, яка представить власну колекцію у тендемі із дизайнером Олександром Очеретним, наголошує, що "Вінницькі дні моди" стануть раутом світського життя. Цінителі останніх новинок моди зможуть поспілкуватися із дизайнерами у дружній атмосфері за келихом шампанського чи за чашкою кави. Бо у Вінниці багато людей мистецтва, моди, а тут на днях моди вони зможуть поспілкуватись особисто.

- Нововведенням фестивалю є те, що дизайнери за участь повинні будуть сплатити певну суму коштів. Які одразу перераховуватимуться на рахунок дитячого реанімаційного відділення Центру матері та дитини, - повідомив директор департаменту адміністративних послуг Сергій Кудлаєнко. - Таким чином, зможемо допомогти вінницьким дітям.

"Вінницький Подіум" змінив назву і формат

Окрім дизайнерів у Вінницьких днях моди участь візьмуть і студенти навчальних закладів. Від молодих дизайнерів-початківців поки заявок не надходило.

І обов\'язковою умовою для глядачів - дотримання дрес-коду: це має бути або ж вечірнє вишукане вбрання, або ж діловий стиль тощо.

Початок дійства п\'ятого листопада о 17 годині. П\'ятого листопада власні нові колекції одягу представлятимуть п\'ять дизайнерів, а наступного дня — три. На показі будуть представлені також колекції чоловічого одягу і дитячого.

Квитки на модне дійство коштуватимуть близько 20 гривень. Придбати їх можна у касах Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського, Будинку офіцерів і в Універмазі.


Переглядів: 5997
Поширень: 0