Не розрахувавшись за проїзд у таксі, пасажири побили водія, кинули його в багажник і почали кататися на його автівці по місту. Це сталося 12 жовтня у Вінниці близько другої години ночі.

Як повідомив начальник Ленінського райвідділу міліції Віктор Сидоренко, зловмисників вдалось вчасно затримати і доставити у відділення міліції. Підозрюваними виявилися двоє 30 – річних чоловіків з нашого міста. Обидва були в стані алкогольного сп’яніння . На чужому автомобілі їм вдалось помандрувати не більше 10 хвилин. Закритий у багажнику чоловік, як з’ясувалося, з мобільного телефону викликав допомогу і незабаром правоохоронці їх затримали.

Вінницькі "жартівники" вирішили провчити такстиста, прокатавши його, непритомного, у багажнику власного автоЗі слів потерпілого, конфлікт виник через небажання пасажирів розрахуватися за проїзд. Їм не сподобалася сума, яку він назвав. Пасажири запропонували вдвічі меншу. Водій намагався пояснити чоловікам, що оплата здійснюється згідно лічильника, але ці пояснення викликали в сп’янілих пасажирів лише агресію та гнів. Щоб з’ясувати відносини, чоловіки вийшли з автомобіля і почали сперечатися на кулаках. Один з нападників вдарив потерпілого кулаком в обличчя і від завданого удару чоловік втратив свідомість. Непритомного його кинули у багажник і незабаром самі сіли за кермо машини.

Зловмисників затримували працівники патрульно-постової служби. Екіпаж правоохоронців у складі старшого сержанта Сергія Бабича, сержанта Ярослава Завальнюка та молодшого сержанта Олександра Драчевського в цей час були на маршруті неподалік від місця скоєння злочину. Отримавши по рації тривожне повідомлення, працівники міліції одразу кинулися на пошуки зловмисників. Атомобіль виявили в одному з провулків на території мікрорайону «Вишенька». Викрадачі намагалися чинити опір правоохоронцям, але чіткі та професійні дії міліціонерів вгамували їхню агресію.

Сьогодні затримані стверджують, що це був жарт і в такий спосіб вони намагалися провчити водія.

Наразі за цим фактом проводиться розслідування і вирішується питання про порушення кримінальної справи.


Переглядів: 3070
Поширень: 0