Вже майже два місяці у місті тривають рейди по недопущенню спалювання листя у приватному секторі. Як виявилось, їх результатом стають не лише штрафні санкції по відношенню до «паліїв», але й досить цікаві знахідки. Під час одного з таких рейдів два молодих працівника комунального відділу Правобережної адміністрації неподалік від центру міста виявили плантацію конопель.

Вирушаючи в рейд, Артур Колесниченко та Єгор Бодров і гадки не мали, що замість вже звичної для них роботи вони можуть натрапити на щось незвичайне. На одному з подвір\'їв по вул. 40-річчя крізь двометровий паркан вони угледіли вогнище і теплицю. Найцікавіше було в самій теплиці, де між огірків гордо височіли кущі коноплі.

Поруч з будинком працював будівельник, який заборонив молодим людям заходити у двір за відсутності господаря. Втім, хлопці не розгубились і викликали дільничного міліціонера, слідом за яким прибула і «важка артилерія» - працівники спецвідділу по боротьбі із наркотиками. Після отримання дозволу на обшук, правоохоронцями було виявлено понад 70 кущів конопель, а в самому будинку - чотири мішки марихуани минулорічного «врожаю».

За пильність і відповідальність до виконання службових обов\'язків 20 жовтня на початку чергового засідання виконкому міський голова Володимир Гройсман вручив Артуру та Єгору почесні грамоти та премії.


Переглядів: 3419
Поширень: 0