З цією визначною датою 20 жовтня викладачів і студентів від імені голови облдержадміністрації Миколи Джиги та голови обласної Ради Сергія Татусяка привітали керуючий справами виконавчого апарату облради Степан Нешик та заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова.

В ряду відомих медичних навчальних закладів України Вінницький медичний коледж ім. акад. Д.К.Заболотного займає почесне місце. Творча праця всіх членів педагогічного колективу та допоміжного персоналу, історичні традиції дозволили створити добру навчально-матеріальну і наукову бази для підготовки спеціалістів високого ґатунку для практичної охорони здоров’я.

Коледж забезпечений найсучаснішим матеріально–технічним обладнанням, яке є в достатній кількості і дозволяє готувати фахівців на високому рівні. Навчально–матеріальна база коледжу постійно вдосконалюється, оновлюється. Навчальні кімнати у лікувально–профілактичних та санітарно–епідеміологічних установах міста мають методичне забезпечення та все необхідне для відпрацювання і закріплення практичних навичок.

У вітальному посланні керівників області до викладачів та студентів коледжу йдеться: «90 років для навчального закладу – це тільки зрілість, яка дозволяє професійно зростати та заявляти про себе новими поколіннями достойних випускників, як на рідній Вінниччині, так і в Україні. За багаторічну історію ваш коледж став другою домівкою не одному поколінню студентів та професійним п’єдесталом багатьом педагогам. Всі ці роки ім’я Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного робили справжні професіонали. Але, безумовно, ваше головне надбання – ваші вихованці! Батьківщині потрібні медичні спеціалісти – професіонали із конкурентоздатними знаннями. Як відомо, у вашому навчальному закладі молодь здобуває саме таку освіту, – наголосили Сергій Татусяк та Микола Джига.

Від їхнього імені Степан Нешик та Любов Спірідонова подарували ювілярам книги із серії «Україна: історія великого народу». Натомість адміністрація коледжу організувала для усіх присутніх святковий концерт.


Переглядів: 7058
Поширень: 0