Конкурс проходив у Рівному, де 20 жовтня з різних регіонів України змагалось 36 дівчат.

Дівчата готувались до фіналу з 14 по 20 жовтня. Спочатку перебували у санаторії «Червона калина», що за 30 кілометрів від обласного центру. А згодом у самому Рівне. Перед фінальним виступом окрім традиційних для конкурсів краси виходів на сцену у різному вбранні з кожною дівчиною члени журі спілкувались особисто. Згодом були виходи на сцену.

Юля Сікорська та Аня Загорулько

- Спочатку з 36-ти дівчат обирали 20 кращих, з 20  – 12, далі шість, - ділиться Анюта. – Найбільше мене здивував рівень організації конкурсу. За нами «закріпили» дві дівчини, які ні на крок від нас не відходили. Вони створили прекрасну дружню атмосферу. Хоча ми втомлювались і день завершувався близько 12 ночі.

Власниця бурштинової корони, вартістю більше ніж п’ять тисяч доларів, Юля згадує, що взагалі забула, що відправляла анкету, точніше директор модельного агентства «Grace», у якому вона працює.

Бурштинова Корона України 2011

- Того дня я була у Києві і документи, і портфоліо відправляла моя директор, - згадує Юля. – Вона просто запитала мого дозволу. Я погодилась. І навіть забула, про це, а згодом мені зателефонували…

А коли на сцені оголосили ім’я королеви, зі слів Юлі, вона була здивована, бо сподівалась лише увійти до шістки кращих. Її щастю не було меж. Тому що це перша перемога дівчини у такого рівня конкурсі.

Юлія Сікорська

Зараз вона згадує, що найбільше запам’ятався вихід 12 конкурсанток у платтях, прикрашених бурштином. Підготувала їх дизайнер світового бренду Dolloris Зінаїда Троянчук спільно з торговою маркою «Рівненський бурштин».

- Дизайн суконь, - розповідає Юля, - дійсно підкреслював нашу красу. Дівчата виїжджали на сцену по три, а у центрі грав скрипаль. А ще - конкурс у національних стилізованих костюмах. Ми їх привезли із собою, щоб репрезентувати своє місто. Червоні чобітки для вбрання довелось позичити у моєї директорки агентства.

Перемогу дівчина пов’язує із її козирем – посмішкою, вмінням триматись на сцені і тим, що вона викладалась на всі 110%.

Бурштинова Корона України 2011

Подарунками для першої леді «Бурштинова корона України» стали бурштинове кольє, фотосесія від найкращого фотографа міста Рівне і можливість стати лицем обкладинки журналу "ART models". Бурштинова корона, яка коштує більше ніж п’ять тисяч доларів, залишатиметься у місті Рівне, оскільки наступного року перейде до іншої королеви. Зараз обом дівчатам надійшли пропозиції від модельного агентства з міста Рівне працювати у модельному бізнесі Європи.

- Можливістю скористаюсь, - говорить Анюта. – Але, якщо виникне питання вибору між сім’єю та роботою, то оберу сім’ю. Сім’я і діти для мене у пріоритеті.

Для довідки:

Загоруйко АняАнюта Загоруйко

Студентка-заочниця четвертого курсу Київського університету туризму економіки і права, майбутній юрист.

  • 20 років
  • працює у Вінниці продавцем
  • у 2008 році - Віце міс у конкурсі «Міс Вінниця – 2008»
  • увійшла у 5-ку фіналісток конкурсу «Міс Євразія 2011»
  • у конкурсі «Красуня Вінниччини -2011» - титул «Міс модель»

 

 

 

 

Юлія Сікорська ЮляСікорська

Студентка-заочниця четвертого курсу Вінницького торгово-економічного інституту, вивчає міжнародну економіку.

  • 20 років
  • працює у туристичні фірмі
  • у 2010 році у конкурсі студентської краси «Перша леді» - титул «Перша віце-леді»
  • «Перлина Чорного моря» увійшла у фінал кращих 16 дівчат
  • у конкурсі «Міс Вінниця – 2010» - нагороджена трьома титулами: Міс «Найчарівніша посмішка», Міс глядацьких симпатій, Міс мас-медія 2010

 


Переглядів: 15304
Поширень: 0