Ще тиждень залишився до того, як усі дізнаються ім’я найвродливішої дівчини світу. Чимало шансів на перемогу і здобуття цього титулу має Міс Україна — Ярослава Куряча. Вже більше двох тижнів вінничанка перебуває у Лондоні, де проходить підготовка до конкурсу краси.

Дівчина зізналась, що перебуває у гарному настрої. Конкуренція у неї досить серйозна — аж 120 красунь з усього світу. Вже пройшли півфінали деяких конкурсних номінацій, зокрема конкурсу талантів Міс Світу-2011. До топ 11 ввійшла і представниця України Ярослава Куряча, а ще учасниці з Парагваю, Литви, Гватемали, Китаю, Американських Віргінських островів, Казахстану, Санкт-Бартелемі, Індонезії, Пуерто-Ріко,Чилі. Фінал конкурсу талантів відбудеться уже сьогодні, коли і буде визначена переможниця конкурсу талантів Міс Світу-2011.

Судді Міс Світу-2011 також вибрали 36 учасниць, які візьмуть участь у конкурсі «Пляжна краса» Міс Світу-2011, до цієї кількості щасливиць також потрапила вінничанка!

Попереду на Ярославу ще очікує вихід у національному вбранні та фінальне дефіле у вечірніх сукнях. Ми вболіваємо за нашу землячку та віримо в її перемогу на конкурсі краси Міс Світу 2011.


Переглядів: 5293
Поширень: 0