Начальник міліції Вінниччини Валерій Нонік урочисто привітав динамівців, які виконуючи свої безпосередні службові обов’язки, захищають спортивну честь Вінниччини на всеукраїнських та міжнародних змаганнях та спартакіадах, з 87 річницею утворення Фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” України.

В урочистостях взяв участь народний депутат України, голова ФСТ "Динамо" України Віктор Корж, керівники силових структур Вінниччини.

87 років відзначила одна з найстаріших спортивних організацій "Динамо"

Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» України налічує біля 11 тисяч членів товариства, які згуртовані в 62 колективи фізичної культури з числа працівників та військовослужбовців Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, податкової міліції, митниці, Державної прикордонної служби, внутрішніх військ, прокуратури, Державної пенітенціарної служби України, які знаходяться на території Вінницької області.

87 років відзначила одна з найстаріших спортивних організацій "Динамо"

Завдяки успішним виступам вінницькі спортсмени-динамівці протягом 9 місяців поточного року на всеукраїнських та міжнародних змаганнях завоювали 230 медалей, з яких 57 золотих, 90 срібних та 83 бронзових.

Під час урочистостей голова ФСТ «Динамо» України, народний депутат України Віктор Корж, з ініціативою якого спільно з органами місцевого самоврядування облаштовано чотири майданчики зі штучним покриттям для мініфітболу в Немирівському, Тульчинському, Тиврівському, Шаргородському районах області, та начальник УСБ України Сергій Ратієв нагородили представників силових структур, які мають спортивні досягнення.

87 років відзначила одна з найстаріших спортивних організацій "Динамо"

«Щиро вітаю Вас з 87 річницею утворення ФСТ «Динамо» України. Бажаю Вам міцного здоров’я, достатку, миру і злагоди, нових перемог, здійснення всіх задумів, натхнення та творчої наснаги. Хай береже Вас Господь, а доля стелить життєвий шлях гараздами! Я переконаний, що зусилля кожного з нас і надалі стануть запорукою нових здобутків, ще більше підніматимуть спортивний рух, сприятимуть зміцненню здоров’я української нації. Нехай майбутні досягнення Вінницьких динамівців і надалі несуть славу динамівського та національного спорту, зміцнюють авторитет нашої області та держави», - зазначив Валерій Нонік у своєму привітальному слові.

87 років відзначила одна з найстаріших спортивних організацій "Динамо"

Головний міліціонер області вручив пам`ятні нагороди переможцям, діячам спорту, які зробили значний внесок у розвиток спорту.


Переглядів: 3992
Поширень: 0