За словами директора департаменту праці і соціального населення Вінницької міської ради Лариси Попової, працівники соціальної сфери щоденно надають допомогу усім, хто потребує державної опіки. «Я щиро дякую працівникам соціальної сфери за нелегку, можливо, не завжди помітну, але таку потрібну повсякденну працю, за милосердя та самовідданість, - зазначила у своєму вітальному слові Лариса Попова. – Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту та щастя».

Привітати соціальних працівників зі святом завітали також секретар Вінницької міської ради Сергій Моргунов та заступник міського голови Андрій Рева. «Покликання кожної держави – забезпечення високих стандартів якості життя і соціальних стандартів. Покликання влади – допомога людям при наданні і виконанні усіх цих соціальних стандартів якості життя, - зазначив Сергій Моргунов. – Вже декілька років міська влада працює над тим, аби забезпечити прозорість та якість надання послуг населенню. Сьогодні працівники соціальної сфери є фактично лицем влади, ви спілкуєтесь фактично з кожним другим вінничанином».

Заступник Вінницького міського голови Андрій Рева, який є куратором соціальної політики в обласному центрі, зазначив, що вже у наступному році соціальна сфера міста зміниться. «Ми переходимо на нові принципи обслуговування населення, - говорить Андрій Рева. – Я сподіваюсь, що соціальні працівники зможуть виконати усі ті завдання, які сьогодні ставить міська влада – це прозорість, якість та публічність надання послуг населенню».

Під час урочистостей кращих працівників соціальної сфери за їхню самовіддану працю нагородили почесними грамотами та грошовими преміями.


Переглядів: 3728
Поширень: 0