В обласному центрі минулої суботи проведено заключний ярмарок з продажу населенню сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів за цінами виробника. За період з вересня по листопад в м. Вінниці проведено 7 ярмарок за участю районів згідно графіку. У заходах прийняли участь всі райони та міста обласного значення і було задіяно 1978 одиниць автотранспорту.

Жителям міста пропонувалася в необхідному асортименті сільськогосподарська продукція за помірними цінами, а саме овочі, фрукти, м’ясо, крупи, борошно, олію, мед, цукор, зерно та інші продукти харчування у свіжому та переробленому вигляді за цінами виробників. Реалізовано сільськогосподарської продукції і продовольчих товарів на загальну суму близько 19 мільйонів гривень. Найбільше реалізовано зерна – 257 тонн, картоплі – 250 тонн, яблук – 230 тонн, капусти – 220 тонн, а також яєць, цибулі, олії, цукру та різних видів круп тощо.

В останньому ярмарку прийняли участь всі райони області та було задіяно 331 одиницю автотранспорту та продано товарів на суму понад 3 мільйони гривень.

За підсумками ярмарків найактивніші райони та окремі суб’єкти підприємницької діяльності будуть відзначені цінними подарунками від обласної державної адміністрації та Вінницької міської ради.

Для сприяння забезпечення населення м. Вінниці товарами за цінами виробників облдержадміністрацією та міською радою прийняте рішення про організацію торгівлі на спеціально відведених майданчиках, а саме:

  • вул. Київська, зуп. «Грибоєдова»;
  • вул. Ватутіна, напроти буд. № 35;
  • ріг вулиць Келецька - Космонавтів, навпроти маг. «Чайка»;
  • територія ринку «МАКІ»;
  • пр. Юності, навпроти маг. «Корона».


Переглядів: 3346
Поширень: 0