Громадська ініціатива у ВінниціМетою конкурсу був пошук громадських ініціатив, направлених на створення сприятливих умов для самореалізації творчих, освічених і небайдужих людей (молодь, пенсіонери, усі бажаючі), які БЕЗКОШТОВНО від щирого серця готові будь-яким чином допомагати дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей поглиблювати їх знання, допомагати ставати освіченішими, розвивати творчі здібності і якісно проводити дозвілля та вільний час.

На конкурс грантів «Через досвід до успіху» в рамках благодійної Програми «Вінниця – це моє місто» надійшло 10 аплікаційних форм, з них 5 від громадських організацій, 3 від бібліотечної системи, 1 від обласного художнього музею та 1 від загальноосвітньої школи №35 міста Вінниця. В процесі розгляду заявок та перевірки документів членами Експертної ради до конкурсу були допущені 8 організацій.

Громадська ініціатива у Вінниці

Експертна рада впродовж 12 днів вивчала грантові заявки і за результатами голосування було відібрано проекти трьох організацій, які отримають фінансування по 5 000 грн. для здійснення діяльності впродовж 2011-2012 року.

Громадська ініціатива у ВінниціПереможцями стали наступні проекти:

  • «Через досвід до успіху» (Бібліотека-філія №12 Вінницької міської ЦБС);
  • «Разом до перемоги» (Громадська організація «Центр Поділля-Соціум»)
  • «Зігріємо дитячу душу полум’ями наших сердець» (Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №35 Вінницької міської ради).

Отож, хочеться подякувати усім учасника конкурсу грантів за їх активність та цікаві проекти, а переможцям побажати якісної реалізації проектів, діяльність яких буде направлена на вирішення широкого спектру соціальних проблем та принесе користь громаді, у якій ми працюємо.

З переліком усіх проектів та контактами організацій можна ознайомитись у прикріпленому файлі.


Переглядів: 3391
Поширень: 0