26 листопада актив тематичного фонду «1 копійка» відкрили сезон Новорічних та Різдвяних свят у Ситковецькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернат I-III ступенів для розумово-відсталих дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

"Потяг щастя" з Вінниці вирушив інтернатами області

Молодь приїхала ділитись своїми вміннями з дітками. Розпочалась святкова подорож з пісень, у виконанні студентів Вінницького училища мистецтв і культури ім. Леонтовича, та танцю від danse-club «Hollywood» школи № 35.

"Потяг щастя" з Вінниці вирушив інтернатами області

Одразу після святкових номерів, дітлахи ділились на команди, грались, за що отримували різнокольорові квиточки на «потяг щастя». А вагончики у потязі були незвичайними - мистецькими: співунчиків, сніжинок, ялинчат, стрибунців, сніговичків, веселенят. У кожному з них відбувалось своє чудо. Дітки в цей день співали, танцювали, малювали, вчились робити ялинкові прикраси, листівки, техніці квілінг та ін.

"Потяг щастя" з Вінниці вирушив інтернатами області

Окрім святкового настрою, нових навиків та тепла, від молоді та тематичного фонду школа-інтернат та її вихованці отримали навчальну, художню літературу, розвиваючі ігри, спортивний інвентар, іграшки. Крім цього, були передані іграшки від вінницької бібліотеки та новорічні гірлянди від ПП "Неодизайн".

"Потяг щастя" з Вінниці вирушив інтернатами області

Якщо у вас є бажання та можливість долучитись до тематичного фонду «1 копійка» та відвідування дитячих будинків - приєднуйтесь!

Всі подарунки були придбані на кошти тематичного фонду "1 копійка", які Ви, вінничани, кидали у благодійні скриньки, розміщені по нашому місту.

Дякую за Вашу активність та доброту!

Довідка: Благодійний фонд "Подільська громада" продовжує гарну благодійну акцію «Одна копійка», яка була започаткована ініціативними молодими людьми Вінниці 1 березня 2007 року та БФ "Бригантина".
Мета тематичного фонду «Одна копійка» – максимально допомогти дітям, які перебувають у школах інтернатах Вінницької області, дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей, обдарованій молоді нашої громади.
Якщо Ви бажаєте долучитись до діяльності фонду «Подільська громада» або у Вас є зауваження та пропозиції, можна звертатись за телефонами: (0432) 67-20-96, 066-705-52-44 – Андрій Дручинський або 096-915-86-40 – Альона Кирилюк .


Переглядів: 7216
Поширень: 0