Працівники Замостянського райвідділу міліції затримали двох непрацюючих чоловіків, яких підозрюють у скоєнні пограбування 25-річного вінничанина.

До Замостянського райвідділу міліції звернувся 25-річний вінничанин з заявою про те, що двоє чоловіків, зайшовши до нього у квартиру, шляхом застосування фізичної сили заволоділи його грошима в сумі 800 гривень.

За підозрою у вчиненні даного злочину працівниками міліції були затримані 25 та 29-річні вінничани. Як з’ясувалося, потерпілий був знайомий зі своїми кривдниками. Вони випадково познайомилися у чоловічій компанії, яка напередодні розважалася у квартирі спільного знайомого. Потерпілий пішов додому одним з перших.

Після застілля, яке не обійшлося без міцних напоїв, один з нападників виявив, що в нього зник мобільний телефон. Перше, що йому спало на думку – новий знайомий його викрав, саме тому раніше пішов. Наступного дня він разом зі своїм товаришем пішов додому до чоловіка, якого запідозрив у крадіжці, та почав вимагати від нього гроші за мобільний. Потерпілий сказав, що не брав його телефон, тому ніяких грошей повертати не буде. Тоді чоловіки побили господаря квартири та забрали у нього 800 гривень.

Обидва чоловіки, підозрювані у вчиненні грабежу, затримані. За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 – «Грабіж». Зараз правоохоронці з’ясовують, чи був насправді той мобільний телефон, за який затриманим погрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.


Переглядів: 2862
Поширень: 0