З 10 по 31 грудня управлінням Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області буде проведено соціальну акцію «Квартира під охорону». Ця акція передбачає знижку на проведення монтажних робіт у розмірі 50% від їх вартості, підключення до пульту централізованого спостереження за 1 грн.. Місячна плата за послуги охорони буде складати 75 гривень, вартість обладнання квартири при умовах вказаної акції становить від 1400 гривень.

Про специфіку роботи служби охорони та про проведення акції розповів на прес – конференції начальник УДСО УМВС України у Вінницькій області Віктор Козаченко. Сьогодні найвищий показник надійності серед охоронних організацій України, на відміну від приватних фірм, це Державна служба охорони .Державна служба охорони при МВС України – спеціалізована структура, яка з 1952 року на високому професійному рівні забезпечує надійний захист майнових інтересів і життя громадян України.

ДСО надає повний комплекс охоронних послуг. В арсеналі служби найновітніша техніка, сучасна зброя, швидкісні авто, – все це допомагає її співробітникам ще ефективніше пильнувати спокій та майно громадян. На території Вінницької області охорону об’єктів забезпечує 17 мобільних цілодобових груп затримання, озброєних табельною вогнепальною зброєю , що дає змогу негайно реагувати на усі сигнали «Тривога», які надходять на пульт централізованого спостереження. Мобільна група приїжджає на виклик за 1,5 – 3 хвилини.

В поточному році групами затримання ДСО було попереджено 36 посягань на майно громадян і затримано на місці скоєння злочину 29 зловмисників.

Отримати детальну інформацію про умови підключення до пульту централізованого спостереження та встановлення необхідного обладнання громадяни можуть за телефонами: 27 – 54 – 18, 69 – 91 – 57, 27 – 99 – 66.


Переглядів: 3706
Поширень: 0