Найкращою визнали картину вінничанки “Багата українська земля” на VІІІ Всеукраїнському конкурсі малюнку “Я хочу жити в якісному світі”. Семирічна вихованка Вінницької дитячої школи мистецтв Ангеліна Кашпієнко стала лауреатом І ступеню у своїй віковій категорії.

Фінал конкурсу-виставки проходив в “Українському домі” у Києві. Експозицію виставки склали 238 кращих малюнка, які напередодні відібрали із загального числа робіт 5 098 учасників.

Конкурс проходить щорічно за трьома номінаціями “Я пізнаю якісну продукцію”, “Ми архітектори якісного світу”, “Кращий плакат на споживу тематику” і трьома віковими категоріями. А кращі роботи провідні виробники української продукції використовують на етикетках.

- Цей конкурс досить почесний, бо окрім подарунків і дипломів кращі малюнки дітей побачить вся Україна, - пояснює директор Вінницької дитячої школи мистецтв Ярослав Зінько. - Їх можуть використати для реклами української продукції підприємства України. І найголовніше, це те, що діти побачать роботи однолітків, відчують рівень конкурсу.

Організатором конкурсу є Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики. На обласному рівні у Вінниці дітей, які беруть участь у конкурсі, підтримує співорганізатор конкурсу Вінницький регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації ДП “Віннницястандартметрологія”. Щорічно від підприємства діти отримують пам’ятні заохочувальні призи, а переможці - цінні подарунки.


Переглядів: 7239
Поширень: 0