20 грудня працівники міліції відзначають 20-у річницю з дня створення української міліції, яка разом з українським народом пройшла за цей час непростий шлях становлення нової демократичної держави. У Вінницькому обласному управлінні внутрішніх справ України керівник вінницької міліції генерал-майор міліції Валерій Нонік привітав колег з професійним святом.

- Нині міліція переживає непростий період реформ. Нам доводиться ламати старі радянські стереотипи, які, на жаль, залишились в країні, яка відзначила 20 років незалежності, і змінювати пріоритети в діяльності міліції. Працювати для людей, бути їх помічником і захисником – у таке русло ми спрямовуємо свою роботу сьогодні. Кожен, хто присвятив своє життя відповідальній і почесній професії міліціонера повинен пам’ятати, що людина, її життя, права, власність завжди мають бути в центрі нашої уваги. А головним критерієм оцінки нашої діяльності є ступінь довіри людей. Законність дій працівника міліції, особиста дисциплінованість, культура спілкування і високий професіоналізм є основою діяльності української міліції. Люди високо цінують наші зусилля у боротьбі зі злочинністю, готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, часто ризикуючи й власним життям, бути надійним захисником добра і справедливості на рідній землі. За ці роки ми довели, що здатні долати труднощі і досягати успіху. У нас є всі підстави бути певними в своїх силах і з оптимізмом дивитися в майбутнє. Я від усього серця бажаю всім щастя, здоров\'я, добробуту і віри в щасливе майбутнє нашої Батьківщини, - сказав Валерій Нонік.

Привітати міліціонерів Вінниччини прийшли перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Іван Мовчан, голова Вінницької обласної Ради Сергій Татусяк, вінницький міський голова Володимир Гройсман та керівництво міськвиконкому, судової влади, силових структур, Збройних сил.

З нагоди свята найкращі працівники міліції були відзначені спеціальними званнями, відзнаками МВС та УМВС.

Під час урочистостей міліціонери вшанували пам\'ять своїх побратимів, які віддали своє життя в ім’я добра і справедливості.

Після завершення урочистостей подарунком для усіх присутніх став святковий концерт.


Переглядів: 4724
Поширень: 0