Керівництво області та міста привітало працівників галузі з професійним святом під час урочистих зборів в облдержадміністрації.

Подолян електроенергією забезпечують 9 тисяч працівників галузі. Енергетична палітра Вінницької області представлена Ладижинською ТЕС, 17-а малими гідроелектростанціями та чисельними котельнями на органічному паливі. Ладижинська ТЕС залишається найбільшим підприємством енергетики області, яке забезпечує електроенергією не тільки Вінницький, але й ряд інших регіонів.

Голова обласної ради Сергій Татусяк зазначив, що переоцінити значення енергетики для повноцінної життєдіяльності нашої держави важко. Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від неї залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв\'язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

Привітав своїх колег і заступник голови облдержадміністрації Роман Аксельрод, який підкреслив, що введення в експлуатацію нових енергетичних потужностей, впровадження енергозберігаючих та екологічно безпечних енергосистем переконливо свідчать про високий потенціал енергетичної галузі області.

«Бажаю вам безаварійної роботи, стабільної частоти в енергомережах, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров\'я, добра, успіхів, благополуччя вам та вашим сім\'ям, і щоб всі ваші мрії збувалися», - зазначив Роман Аксельрод.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, за значний внесок у розвиток електроенергетики регіону та з нагоди професійного свята кращих працівників енергетики Вінниччини керівництво області відзначило Почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради і грошовими винагородами. Всього нагороджено 82 особи. А Генеральний директор ЗА «Новосвіт» Олександр Нікіторович отримав звання «Заслужений енергетик України».


Переглядів: 3767
Поширень: 0