Незвичайний об\'єкт зафіксував у вівторок, 24 січня, о 18.10 вінничанин Юрій Шевченко в районі об\'їзної між аеропортом та поворотом на Тяжилів.

Юрій розповів, що подумав спочатку на літак чи вертоліт за габаритними вогнями, але звук був занадто тихим і нагадував більше приглушену тиху турбину.

- Коли я зупинився, щоб сфотографувати об\'єкт на камеру мобільного, мій телефон чомусь одразу "завис", а об\'єкт полетів в сторону аеропорту, - згадує Юрій.

- Я за ним. Доїхав до аеропорту і, почувши звук вертольоту, заспокоївся. Значить, це був напевне якийсь новітній військовий вертоліт. Але повертаючись тією ж дорогою, знову побачив, як зависла на тому ж самому місці ця штуковина. Озброївшись фотоапаратом (мобільний так і не розблокувався), я цього разу наблизився до загадкового аппарату ще ближче, десь на 400-500м. Чітко було чути звуки турбіни, проте поривів повітря не відчувалось. Деякі водії на дорозі теж зменшували швидкість та спостерігали. І знову, тільки я вийшов з машини, ця штуковина почала рухатись в сторону аеродрому. Проте один знімок я встиг зробити. Під час руху на апараті увімкнувся якийсь промінь в напрямку руху, а потім згас.

Боюсь робити якісь фантастичні висновки, але побачене мною точно було високотехнологічним. Якщо воно відноситься до військової сфери, то можна порадіти за наш військово-промисловий комплекс, - каже Юрій Шевченко. - А якщо ні, то просто немає слів.


Переглядів: 8288
Поширень: 0