Мер Немирова Олександр Качур у Вінниці збив одного з керівників обласного управління Служби безпеки України на пішохідному переході. Як розповів начальник управління МВС у Вінницькій області Валерій Нонік, інцидент стався ввечері 23 січня в районі залізничного вокзалу Вінниці.

"Цей інцидент стався на переході. Він (один з керівників СБУ) був не на службі - зустрічав з поїзда свою дружину і йшов разом з нею до авто, де на нього наїхав автомобіль", - сказав Нонік. Він додав, що машина, яка збила співробітника СБУ, з місця події зникла. "Спочатку ми не знали, що це була за машина. Пізніше було встановлено, що це був мер Немирова Качур. Він не відмовляється від участі в цій події", - розповів він.

З Качура взяли підписку про невиїзд, вирішується питання про порушення кримінальної справи. Нонік додав, що на місце події автомобіль швидкої допомоги не викликали, оскільки співробітника СБУ на іншій машині одразу ж відвезли в лікарню.

Зазначимо, що Олександра Качура обрано мером Немирова на виборах 30 жовтня 2010 року. Він є сином колишнього мера Немирова Віктора Качура, якого в червні 2010 року затримали за підозрою в одержанні 1,85 млн гривень хабара, кримінальну справу стосовно якого було закрито прокуратурою Вінницької області в червні 2011 року.

При цьому 27 квітня 2011 року Старогородський суд Вінниці засудив Віктора до 2 років 10 місяців позбавлення волі за службову недбалість при проведенні ремонтних робіт у дитсадках Немирова, а в серпні 2011 року Апеляційний суд Вінницької області відстрочив вирок на 2 роки. Пізніше Віктор Качур був амністований на підставі закону "Про амністію в 2011 році".



Переглядів: 6519
Поширень: 0