Стурбовані реакцією вінницьких перевізників на рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради щодо затвердження змін до нової схеми руху транспорту, начальник Вінницького МУ Юрій Куций та начальник УДАІ УМВС області Павло Солоненко провели зустріч з представниками перевізників.

Метою даного заходу було попередження здійснення масових заходів з перекриттям руху транспортного засобу по місту Вінниця, а також дотримання водіями правил дорожнього руху. Надійшла інформація про те, що 23 лютого плануються масові протести з перекриттям руху транспорту.

Це призведе до простою трамваїв і тролейбусів, з розрахунку на 1 годину по вул. Соборна-Театральна це становитиме 60 725 грн., сплачуватимуть таку суму ініціатори протестів за рішенням суду, – звернувся до присутніх Юрій Куций. Він також додав, що перевізники мають право на проведення мирних акцій протесту, але якщо такі заходи не порушуватимуть права інших громадян.

Стосовно нових маршрутів Павло Солоненко наголосив на тому, що вже розроблено та надано пропозиції до виконавчого комітету Вінницької міської ради щодо плану нових маршрутних мереж.

Дані пропозиції будуть вдосконалюватися протягом 3-х місяців, перевізники у письмовому вигляді можуть вносити свої пропозиції у вирішенні хвилюючого їх питання, – додав Павло Солоненко.

На останок зібрання керівники управлінь міліції звернулися з проханням до перевізників контролювати питання щодо масових зібрань та дотримання правил дорожнього руху водіями транспортних засобів задля попередження здійснення дорожньо-транспортних пригод.



Переглядів: 5281
Поширень: 0