На початку червня у Вінниці планують ввести в експлуатацію окремий цех комунального підприємства «Вінницяміськліфт», який виготовлятиме окремі деталі та комплектуючі для ліфтів. В департаменті житлового господарства вважають, що в перспективі на базі такого цеху можна буде виготовляти і кабіну ліфта.

До того часу, за умов належного фінансування, за допомогою потужностей новоствореного цеху можна буде економити на модернізації одного ліфта до 15 тисяч гривень.

За словами директора департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Сергія Кушніра, на сьогоднішній день для того, аби модернізувати під сучасний варіант одну кабіну ліфта потрібно витратити орієнтовно близько 300 тисяч гривень. «Новий цех КП «Вінницяміськліфт» у разі достатнього фінансування з державного бюджету дозволить економити на модернізації однієї кабіни до 15 тисяч гривень, оскільки частину запчастин та комплектуючих виготовлятимуть самостійно, - говорить Сергій Кушнір. - Наразі ж тут виготовлятимуться деталі до ліфтів для використання під час поточного ремонту».

Основні виробничі потужності окремого цеху «Вінницяміськліфту» планується ввести в експлуатацію до першого червня. Втім, вже до цієї дати фахівці підприємства будуть проводити роботи щодо облаштування цеху та виконуватимуть поточний ремонт деталей для кабін ліфтів.


Переглядів: 3501
Поширень: 0