27 лютого до Вінниці завітав директор Представництва Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Чімяо Фан. Пан Чімяо Фан разом із координатором програми людського розвитку Представництва Світового банку Паоло Беллі та керівником служби зовнішніх зв\'язків Дмитром Деркачем ознайомились із провадженням медичної реформи в державі, і перше знайомство розпочали саме із Вінниці та області.

Це перший робочий візит Чімяо Фана в Україні на посаді директора, яку він очолив на початку лютого. Під час візиту директор Представництва Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові зустрівся із керівництвом міста та області та ознайомився із роботою центрів первинної медико-санітарної допомоги. Крім того, делегація Представництва Світового банку ознайомилась із роботою Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради.

Під час перебування у вінницькій мерії Чімяо Фан також ознайомився із впровадженням інформаційно-телекомунікаційних технологій у роботі органів влади для швидкого обміну інформацією з громадянами та підприємствами; прискорення та ефективнішого надання адміністративних послуг; забезпечення внутрішньої ефективності документообігу в органах місцевого самоврядування тощо.

У планах робочого візиту директор Представництва Світового банку в Україні пан Фан мав намір зустрітися із неурядовими організаціями, які реалізуватимуть проект «Інформаційна компанія щодо реформування медичної галузі Вінниччини» за програмою Малих грантів Світового банку та ознайомитись із результатами проекту «Фонд соціальних інвестицій».

Для довідки:

Світовий банк (The World Bank) - багатостороння кредитна установа, яка об\'єднує п\'ять інституцій, діяльність яких спрямована на підвищення рівня життя у країнах, які розвиваються за рахунок фінансової допомоги розвинених країн. Інституції Світового банку: 1) Міжнародний банк реконструкції та розвитку; 2) Міжнародна асоціація розвитку; 3) Міжнародна фінансова корпорація; 4) Багатостороннє агентство з питань гарантування інвестицій; 5) Міжнародний центр з врегулювання інвестиційних спорів.



Переглядів: 4845
Поширень: 0