Транспортна реформа у Вінниці залишається ще для багатьох темою №1. І доки дехто ще твердить мантрою про можливий транспортний колапс, загалом вже очевидно, що вінницька транспортна реформа виявилась ефективнішою та підготовленішою від львівської. Тож вже найближчим часом за досвідом впорядкування руху громадського транспорту в обласному центрі до Вінницького міського голови Володимира Гройсмана першою завітає очевидно влада Луцька .

Таке побажання губернатор Волині Борис Клімчук висловив під час апаратної наради 27 лютого. Губернатор розповів, що під час виступу в ефірі телеканалу «Аверс» лучани запитали у нього, чому тролейбусні маршрути перегружені маршрутками. Своїм підлеглим посадовець нагадав, що організацією перевезень у Луцьку займається міська рада – це її компетенція.

Губернатор зауважив: «Я б вам радив поїхати до Вінниці подивитися схему роботи юного мера (Вінницького міського голови Володимира Гройсмана), взяти з собою журналістів. Повчіться в людей! Пояснити можна все, навіть рішення суду першої інстанції по призупиненню проведення тендеру міською радою. Навіть це можна пояснити, хоча це дуже важко пояснюється. Але чи треба створювати такі ситуації, щоб пояснювати?»



Переглядів: 4354
Поширень: 0