Сьогодні, 29 лютого, у вінницькому гарнізонному Будинку офіцерів відбулася робоча зустріч офіцерів Кадрового центру Повітряних Сил Збройних Сил України та іноземних радників при Міністерстві оборони України та Генеральному штабі Збройних Сил України з координації дій впровадження програми реалізації Концепції кадрової політики в Збройних Силах України.

Іноземну делегацію, до складу якої увійшли Жаклін Кей Девіс з Великобританії та майор Мікаел Панаро з США, очолював полковник Жан Луї Делет з Франції, українську групу – начальник Кадрового центру Повітряних Сил Збройних Сил України полковник Віктор Бурдейний.

Тематика питань, що виносились на обговорення, стосувалася роботи посадових осіб кадрових органів, задіяних у процесі управління кар’єрою військовослужбовців, підготовці та прийнятті кадрових рішень.

– Ми відвідали Кадровий центр Повітряних Сил, – розповідає полковник Жан Луї Делет, – поспілкувалися з офіцерами на їх робочих місцях. В ході брифінгу з керівництвом центру обговорили труднощі, які виникають в питаннях управління кар’єрою військовослужбовців, комплектування підрозділів та частин Повітряних Сил за новою системою кадрового забезпечення. Гадаю, що така зустріч має взаємну користь, адже передбачає обмін досвідом роботи в питаннях кадрового менеджменту.

Говорячи про результати зустрічі, полковник Віктор Бурдейний, зокрема, зазначив, що в Повітряних Силах кадровий менеджмент централізованого типу запроваджено ще у 2009 році.

– Мені приємно, що наші закордонні колеги допомагають нам реалізовувати нову систему кадрового менеджменту. Нам цікавий їхній досвід роботи в питаннях управління кар’єрою як офіцерів, так і військовослужбовців-контрактників, алгоритм роботи офіцерів-“менеджерів”.



Переглядів: 4322
Поширень: 0