Після чотирьох кастингів і 16 тисяч анкет вінничанку Юлію Підгородецьку відібрали до числа 25 претенденток на серце нового „Холостяка” Френсіса Метью. Прем’єра першого випуску ІІ сезону телешоу «Холостяк» розпочалась 8 березня. Тоді ж з 25 дівчат залишилось 15, оскільки «троянду першого враження» отримала не кожна. Юлія продовжила боротьбу. На першу зустріч вона під’їхала верхи.

Насправді у реальності, як поділилась дівчина, перше побачення знімалось два дні.

- До зйомок знали, хто холостяк, що він царської крові?

- Відколи подала заявку-анкету не знала.

- Чому ти придумала виїзд до Френсіса верхи?

- Я дуже люблю коней і катання верхи. А знімальна група допомогла, підтримала мою ідею.

- Що залишилось за кадром?

- Багато чого)))) це ж шоу, до нього нас готували і стилісти і візажисти… Деякі моменти не показали глядачам, як, наприклад, те що я з Френсісом досить приємно і тепло спілкувалась протягом 10 хвилин, а показали лише момент, як Юлія Смірнова завадила. Повністю не показали мою відео-візитку. На ній відзняте наше місто, як я у хорі храму співаю, набережною прогулююсь, граю у боулінг… Усіх дівчат теж побачила лише у день зйомок, до цього на майданчиках лише з п’ятьма конкурентками пересікалась. Ми навіть до Криму у різних потягах і у різний час приїжджали.

- Яке перше враження справив принц?

- Неперевершене. Він дійсно вихований і усе пройшло, як у казці. Ще й погода нам посприяла. Він елегантно себе поводив з кожною з нас.

- Що незвичного було на першій зустрічі?

- Те, що я маю завойовувати чоловіка, а не він мене. І, звичайно, атмосфера не зовсім приємна. Мене шокувала поведінка претенденток, бо ж він принц і має бути культура поведінки…

- Батьки підтримали твоє рішення знятись у програмі?

- Так. Навіть, брати мене підтримали, коли я встала і пішла, не продовжила провокуючої розмови.

- Чи вдалось подружитись з дівчатами?

- Так, спочатку я думала, що з жодною з них не буду спілкуватись, а зараз навіть потоваришувала з Катею Скрипник, яка перша від холостяка отримала троянду. Хоча дійсно усім нам не сподобалось те, що усе ніби навколо неї крутиться і особливо, що приїхав її батько.

- Чому взагалі ти вирішила взяти участь у програмі «Холостяк»?

- Вірю, що навіть на такому шоу можна знайти своє кохання.

- А якби холостяк не сподобався чи ти йому?

- Про це я не переживаю, бо, можливо, по телебаченню мене побачить той єдиний, з яким і проведу життя.

P.S. Наступний випуск програми дивіться у четвер.


Переглядів: 4968
Поширень: 0