Щорічно третю неділю березня працівники житлово-комунального господарства України святкують своє професійне свято.

Колектив Комунального підприємства "Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління" цей день традиційно зустрічає святково.

В глядацькій залі клубу підприємства сьогодні не було вільного місця.

На початку для привітання слово було надано першому заступнику міського голови Володимиру Кістіону. Він привітав працівників найбільшого комунального підприємства нашого міста з успіхами в роботі, побажав подальших трудових досягнень.

Колектив з професійним святом привітав начальник КП "ВТТУ" Володимир Бугайчук. В своєму виступі Володимир Іванович висловив слова подяки всім працівникам підприємства за старанну працю, висловив впевненість у згуртованості колективу навколо спільної мети розвитку транспорту міста, побажав усім робити свою справу так, щоб пасажири залишалися завжди задоволеними.

Найкращі працівники підприємства за сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у забезпечення стабільної роботи галузі та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування були відзначені грамотами та грошовими преміями Вінницької міської ради,ОДА, головного управління ЖКГ.

Понад 600 працівників були заохочені грошовими преміями фонду підприємства.

Після урочистої частини розпочався святковий концерт, підготовлений творчими колективами підприємства, учасниками художньої самодіяльності.

Для всіх присутніх в залі музичні вітання виконав духовий оркестр підприємства, який вже багато років носить звання «Народного», Народний хоровий колектив КП «ВТТУ» своїм виступом порадував глядачів.

Діти працівників - Дарина, Максим, Настя та Денис прийшли привітати своїх батьків і їх колег зі святом: вони зі сцени прочитали вірші про електротранспорт.

Для присутніх композицію на акардеоні зіграв Богдан Любивий.

Про високі людських почуття заспівав дует Ольги Павленко і Михайла Ридванюка.

Ольга Гаврилюк під власний супровід на бандурі виконала "Пісню про маму". А молодіжний танцювальний ансамбль "Грація" виконав вальс.

Звучали пісні у виконанні вокального колективу "Оберіг". Радували працівників своїми виступами солісти Катерина Дудник, Тетяна Лисюк та Надія Кісаріна.

Кожен виступ присутні сприймали тепло. На завершення концерту виступив вокальний ансамбль «Горобина» з піснею «Моя Україна». Під час їх виступу глядачі також долучились до виконання цієї пісні і оплесками супроводжували весь виступ ансамблю.

Весь святковий концерт пройшов в теплій та домашній атмосфері.



Переглядів: 6636
Поширень: 0