Маргарита Січкар у Вінниці

- Сьогоднішній майстер клас - це подарунок усім вінничанкам, які знають чого бажають від життя. Кожна жінка унікальна, особлива і розумна. Ці якості важливі і в сім\'ї, і на роботі. Але дуже складно реалізувати себе повністю у всьому: бути успішною в кар\'єрі, тримати на собі домашній побут, мати час на захоплення і зайняття спортом. - каже Володимир Продивус. - Я би хотів, щоб у Вінниці було більше жінок, які уміють правильно організувати свій час і домагатися поставлених перед собою цілей. Сподіваюся, що сьогоднішні поради від Маргарити Сичкар, яка заряджає оточення своєю позитивною енергією і прагненням бути кращою у всьому, буде корисний усім жінкам Вінниці.

Маргарита Січкар та Володимир Продивус

Формула успіху у кожної своя, але складові успіху однакові: стиль, здоров\'я, чоловік, діти, улюблена робота, професіоналізм, добродійність і розвиток власних талантів. За допомогою корисних порад і рекомендацій Маргарити Січкар - гармонійне поєднання цих складових можливе. Про те, як залишитися дбайливою матір\'ю і уважною дружиною не на шкоду своїй роботі, дізналися усі відвідувачки майстер-класу, що відбувся 17 березня в «Плеяді».

- Так все ж, яка вона, успішна жінка?

- Успішна жінка - красива, здорова, така, що має коханого чоловіка. Це обов\'язкова "складова". Підкреслюю, саме коханого. Тому від нелюбимого зазвичай діти народжуються з великими проблемами. Часто спостерігаю, як дівчата вибирають пару, керуючись меркантильними інтересами. Ця, як я її називаю, інвестиція в яйцеклітину, як правило, ні до чого хорошого не приводить. Крім того, жінка повинна працювати, обмінюватися енергією з суспільством, працювати над вдосконаленням своїх професійних навичок.

- Що б порадили тим жінкам, у яких важкий період в стосунках?

- Почати мінятися, зовні частко. Чоловікам важливо, щоб їхня жінка була бажаною. Коли ж він бачить, що кохана на очах стає цікавішою і привабливішою, можливо, і сам почне змінюватися ...

- Ви зараз займаєтесь благодійним проектом – будівництвом Центрів іпотерапіі (лікування за допомогою коней). Звідки з’явилася така ідея?

- З кіньми мене пов\'язує давня історія - я дуже люблю коней, просто візуально, ця тварина мене завжди притягувала... Якщо ти сядеш на коня - тобі підкорюється світ. Я почала вивчати ази верхової їзди - конкур. З’явилася тяга до коней, потім я дізналася, що таке іпотерапія, стала це питання поглиблено вивчати.

Іпотерапія є дуже ефективною при лікуванні хворих дітей. Мене ця тема захопила, я почала аналізувати, дивитися, чи є вже щось схоже . Так і народилася ідея центру. У мене навіть в щоденнику намальований перший ескіз! Я хочу створити модель центру, який можна було б будувати в різних місцях України, особливо у великих містах, де відсоток дітей з ДЦП достатньої високий. Я зараз як першопроходець, і головне - це протоптати стежку.

- У вас так багато часу йде на реалізацію ваших планів, на бізнес, написання книг. Для сім\'ї знаходите хвилинку?

- Я керуюся поняттям тайм-менеджменту. Намагаюся не витрачати час даремно, уникати даремних зустрічей. Вихідні я завжди присвячую сім\'ї, робота у вихідні для мене - табу.

- Ви щаслива людина?

- Дуже! Я щаслива людина! Щоранку прокидаюся, їду в машині і кайфую, дивлюся у різні сторони, і думаю, яке ж це щастя.

Що ж стосується Володимира Продивуса, то він пообіцяв, що Маргарита Січкар — це “перша ластівка” з когорти цікавих та успішних людей, яких він планує познайомити вінничан.

- Можна прочитати десятки розумних книжок шанованих науковців, які розробляють методики особистісного розвитку, - каже Володимир Продивус, - але я вважаю, що живий приклад людей, які створили себе самі, стимулює більше, ніж будь-яка теорія. Це давно зрозумів світ, час скористатися досвідом успішних людей і вінничанам.



Переглядів: 13044
Поширень: 0