15 квітня запустять фонтан на набережній Рошен. До цього часу мають вирішити питання туалетів. А надалі — і відновити сполучення набережної з островом Фестивальним.

- Через місяць благодійний фонд Петра Порошенка передасть місту громадські вбиральні, - повідомив міський голова Володимир Гройсман. - Крім того, ми хочемо зробити сполучення набережної з островом Фестивальним. Сподіваємося, що компанія “Мостобуд” продовжить відповідні роботи. Замість колишнього понтонного мосту хотілося б бачити сучасний, аби він став прикрасою міста. Певні дизайнерські рішення уже направлені в “Мостобуд”. Вартість робіт складає три мільйони гривень — це дещо складно для міста, тому ставимо питання про позабюджетне фінансування.

Сам острів має стати охайною, доглянутою парковою зоною, територією для відпочинку, де можна буде проводити культурні заходи. Однозначно острів залишиться у муніципальній власності. Про оренду, яка передбачає заробляння грошей за допомогою закладів громадського харчування, немає мови.

Святкове відкриття фонтану на Набережній Рошен відбудеться 22 квітня



Переглядів: 11258
Поширень: 0