Із 30 березня за маршрутом «Вишенька – Меморіал визволення» почали курсувати експрес-рейсами перші три муніципальні автобуси з чотирьох запланованих. Німецькі 90-місні MANи запустило ПП “Демченко”, яке першим у Вінниці пристало на пропозицію міськради про використання великомістних автобусів.

З п’ятниці Вишеньку з\'єднали з «Водоканалом» німецькі експрес-автобуси

Наразі автобуси, що курсують з інтервалом 10-15 хвилин, як пояснив директор департаменту транспорту, енергетики і зв’язку Вінницької міської ради Олексій Пидоченко, працюють у тестовому режимі.

З п’ятниці Вишеньку з\'єднали з «Водоканалом» німецькі експрес-автобуси

- Ці автобуси великої місткості. Вони зупиняються лише на кількох зупинках: “Міська клінічна лікарня швидкої допомоги”, “вулиця Михайла Грушевського”, “Вінницький національний медичний університет ім. М. Пирогова” і кінцевій. Поки що транспорт буде їздити у тестовому режимі, а згодом, коли спеціалісти проаналізують пасажиропотік, розглядатиметься доцільність таких рейсів.

Вартість проїзду у експрес-автобусах - 2,5 гривні. Як зазначив Олексій Пидоченко, для таких пільгових категорій, як інваліди ВВВ, учасники бойових дій та ліквідатори ЧАЕС першої категорії, - проїзд безоплатний.



Переглядів: 10763
Поширень: 0