1 квітня близько 13 год на вул. Папаніна у Вінниці викрали власника місцевої таксомоторної служби "Вимпел", 51-річного Леоніда Вільчинського.

"Якраз мав стартувати квест, який нам організував "Вимпел". Леонід Борисович стояв біля дороги з організатором гри. Як тут під\'їжджає білий бус без номерів. Дверцята відкриваються, і вискакує кілька чоловіків у чорних куртках, голови прикриті капюшонами. Хапають директора і організаторшу, кидають в салон. Боже! Дівчину прямо за коси хапали! Все так швидко пройшло, на раз, два, три! Навіть з тим, що один викрадач випав з машини, його бандити по дорозі вже ловили. Я дуже злякалася, щоб у Вільчинського не було серцевого нападу. У нього була така страшна гримаса! З відкритими ротами ми простояли кілька секунд. Шок! Вже потім почали викликати міліцію. Такий переполох почався! Кілька таксистів почали кричати, що треба за тим бусом гнатися. Аж тут міліція під\'їхала", - розповіла з місця учасниця квесту Яна Шафран.

За три хвилини до місця викрадення повернулася організатор квесту Ольга Стецюк. Її повели до "швидкої". Після огляду медики відпустили дівчину.

"Мене викинули по дорозі. У мене коліна в синцях, руки болять. У мене шок!", - лише могла сказати Стецюк.

Міліція не продовжила пошуки Вльчинського. Як виявилося, викрадення інсценували організатори квесту. Про це Стецюк та Вільчинського не повідомили.

"Стояв собі, аж тут таке. Ну не очікував. Хлопці спрацювали дуже професійно. Правда болить ребро з лівого боку. Його мені затиснули трішки", - розповів на другий день Леонід Вільчинський.


Переглядів: 6294
Поширень: 0