Вінничанка Юлія Підгородецька вибула з шоу “Холостяк 2”. Для неї боротьба стати нареченою холостяка Френсіса Метью завершилась у четвер, під час четвертого виходу програми на телеекрани.

Нагадаємо, що Юлія потрапила до числа тих дівчат, яких Френсіс не запросив протягом останнього періоду на індивідуальні побачення. Тому підтримала ідею-сюрприз разом з іншими двома учасницями проекту станцювати фламенко для холостяка. Після чого заспівала для нього іспанською пісню і саме її принц обрав для тіснішого спілкування. Але під час розмови дізнався, що Юлія незаймана. Що не просто здивувало його, а стало однією з причин того, що дівчина не отримала троянду на церемонії троянд і тим самим вибула з шоу.

Дізнатись про це й не тільки можна під час онлайн-спілкування особисто з Юлею Підгородецькою, яке відбудеться третього квітні о 15 годині. Свої запитання залишайте у темі: http://www.stb.ua/forum/index.php?showtopic=25489

Пам’ятайте: один пост — одне запитання.

Напередодні Юлія погодилась згадати той епізод.

- Які у вас враження залишила Барселона?

- Дуже гарні і яскраві. Я взагалі захоплююсь іспанською культурою. Тому з легкістю виконала пісню “Cambio dolor” Наталі Орейро. А те, що ми мали змогу навчитись танцювати фламенко у професійних хореографів — це взагалі шикарно. Надзвичайно приємно було те, що мене хвалили учителі, бо у танці я просто розслабилась — хотіла показати почуття і відчуття.

- Що запам’яталось і сподобалось найбільше?

- Все. Там дуже гарна природа. Ці два тижні ми провели ніби у казці. Дуже сподобалось у Храмі Серця біля розважального центру. У ньому беззупину понад 40 років звучить молитва. А всередині - гармонія і спокій. Мабуть, найбільше привернули увагу таксисти у жовтих авто — у них зачіски цікаво закріплені гелем.

- Дівчата купували одяг, а Ви що?

- Братам — м’яч і солодощі додому.

- Чи вистачало часу на спілкування з Френсісом, адже у телеверсії у вашу розмову з холостяком знову втрутилась Юля Смірнова?

- Ні, звичайно, бо ми лише почали знайомство. Якихось 5-10 хвилин замало для того, щоб дізнатись одне про одного. Але я точно можу сказати, що Френсіс - добра і відкрита людина. Він сам запитав мене, от я і відкрилась, що незаймана.

- Як відреагував на зізнання холостяк?

- Здивувався. Думаю, його це просто злякало, і він насправді ще не готовий створити сім’ю. Сказав, що треба подумати... Я вважаю, якщо людина збирається думати, тобто ще не визначилась і вагається у виборі, ще не готова по-справжньому планувати стосунки і родину.

- Ви очікували, що залишите шоу саме на цьому етапі?

- Ні, навіть не думала, що моя життєва позиція не настільки злякає його. Зараз не шкодую, що залишила телешоу. Та й на сцені пережила багато емоцій.

- Як відреагували дівчата, що Ви пішли?

- Не знаю, напевне, зраділи.

- Ви прощались зі сльозами, а зараз почуття до принца такі ж?

- Після зйомок пройшло три місяці, трохи оговталась. Спочатку було дуже важко. Але мене і друзі, і знайомі підтримали. Я щиро їм вдячна за це. Кохання може як спалахнути, так і загаснути. І лише якщо його берегти, то переросте у любов.

- Чи раді, що взяли участь у шоу?

- Так.

- Зараз чим займаєтесь? Адже до зйомок у програмі залишили журналістику.

- Готую програму з вокальних естрадних пісень для концерту. Де далі залишусь: чи у Вінниці, чи у Києві — поки не знаю.

- Чи погодились би на зйомки у подібній програмі?

- Так. Бо після того, що пройшла, як побачила стільки різних людей — усе інше не страшне.

- Після програми число залицяльників збільшилось?

- Їх у мене ніколи не було мало. Проте кожному говорила, що дружба з ними не значить, що я можу дати щось більше.

- На вулицях упізнають?

- У дворі — так (Посміхається. — Авт.). Кажуть: “О, холостяк пішов”.

- Зараз у вас є кохана людина?

- Так, є. Його я знаю давно, колись трохи зустрічались, це моє перше кохання.

 



Переглядів: 11607
Поширень: 0