У такий спосіб селяни вимагали вирішити проблему транспортного забезпечення. Працівникам міліції вдалося переконати мітингувальників розблокували трасу.

О 7.45 години ранку 11 березня до чергової частини обласного Управління міліції надійшло повідомлення про те, що на п’ятому кілометрі автодороги Вінниця-Гнівань-Тиврів, жителі с. Агрономічне влаштували мітинг з метою висловлення протесту проти зміни руху маршрутного таксі №133 «Барське шосе – с. Агрономічне» відповідно до рішення Вінницької міської ради. Мітингувальники вимагали від представників місцевої влади переглянути розклад руху транспорту до села Агрономічне та повернути донедавна існуючий маршрут.

У заході взяли участь близько 50 чоловік, які на зазначеній ділянці автодороги перекрили рух транспорту. На охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху під час заходу були задіяні двадцять працівників міліції та ДАІ.

Працівники міліції роз’яснили мітингувальникам, що в їхніх діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 279 КК України - блокування транспортних комутацій шляхом влаштування перешкод, яке порушило нормальну роботу транспорту. Якщо вони негайно не звільнять проїжджу частину дороги, то будуть притягнені до кримінальної відповідальності.



Переглядів: 9953
Поширень: 0