Неймовірна сила волі, цілеспрямованість і залізна витримка допомагають Наталі Добринській досягати все нових вершин у спорті і мужньо долати негаразди життя. Олімпійська чемпіонка Ігор-2008 в Пекіні з багатоборства вкотре прославила не лише Вінниччину, а й усю Україну, отримавши в березні світову першість. Окрім того, 29-літня Наталя Добринська стала першою в історії українською спортсменкою, якій вдалось подолати світовий рекорд в закритих приміщеннях.

Поки Наталя інтенсивно готується до Олімпійських ігор, які відбудуться у Лондоні, до неї заслужено приходять все нові і нові нагороди. Національний олімпійський комітет присудив спортсменці за видатні досягнення в найбільш престижних міжнародних змаганнях спеціальну нагороду - «Гордість України».

Відзначили Наталю Добринську і Європейська асоціація легкоатлетичних федерацій, визнавши вінничанку кращою спортсменкою Старого Світу в березні. В Інтернет-голосуванні, в якому брали участь експерти, журналісти і вболівальники, Добринська обійшла двохразову олімпійську чемпіонку і багаторазову рекордсменку світу в стрибках з жердиною росіянку Олену Ісінбаєву.
Зараз Наталя перебуває у Португалії, проходить тренувальний збір.



Переглядів: 4367
Поширень: 0