У цьому році після «зимового відпочинку» 22 квітня 2012 року Фонтан РОШЕН розпочав новий сезон вражаючою і феєричною шоу-програмою.

«Ми постійно покращуємо якість фонтану і лише за перші 4 місяці 2012 року Благодійний Фонд Петра Порошенка й кондитерська корпорація ROSHEN вклали в набережну й Фонтан РОШЕН додатково 6,5 мільйонів гривень», - повідомив під час брифінгу міністр економічного розвитку і торгівлі України, засновник Фонду Петра Порошенко та ініціатор встановлення у Вінниці Фонтану Петро Порошенко.

За ці кошти була проведена модернізація Фонтану РОШЕН, яка містила в собі встановлення трьох додаткових лазерних систем, які дозволяють значно збільшити кількість спец ефектів, таким чином розширити репертуар і зробити програму вінницького Фонтану набагато різноманітнішою.

Петро Олексійович запросив усіх приїжджати у Вінницю та обов’язково «наживо» насолодитись магічно-феєричним, неповторним шоу, яке дарує вінницький диво-Фонтан. «Я знаю, що нас побачать і почують не лише у Вінниці – приїжджайте у Вінницю - тут ви здобудете абсолютно незабутні враження», - сказав Порошенко.

По завершенню урочистої частини відкриття Фонтану РОШЕН для вінничан та гостей міста вперше в Україні група французьких повітряних барабанщиків Mobіlissimo презентували своє магічне шоу. Його продемонстрували 16 барабанщиків, які балансували у повітрі під час унікального арт-перформансу. У ході музичної вистави французькі артисти здійнялись у повітря на каруселі, що сягає 30-40 м над землею та заворожували глядачів магічним поєднанням оригінального звучання та незвичної хореографії.

З моменту створення – у 80-х роках минулого століття - колектив виступив у шістдесяти країнах на п’яти континентах, щоразу викликаючи фурор міжнародного масштабу.

Вистава завершилась, і усі гості з нетерпінням чекали на шоу від головного героя свята - Фонтану РОШЕН. Вже за декілька хвилин на Набережній у м.Вінниці усі присутні мали можливість отримати неповторні враження від нової грандіозної програми найбільшого в Європі, плавучого, світломузичного Фонтану РОШЕН. Завершилось свято – феєрверком.

Проте завершився лише перший день свята, а вже від сьогодні з 23 квітня нова шоу-програма Фонтану РОШЕН є доступною щоденно з 14:00 до 22:00 години, і СВЯТО є доступним для бажаючих його відчути.

Фоторепортаж з "Відкриття фонтану" дивіться тут.



Переглядів: 36292
Поширень: 0