Керівництво Південно-Західної залізниці провело термінову селекторну нараду за участю керівництва вінницьких підрозділів залізниці щодо організації роботи магістралі у вихідні та святкові дні.

Керівники служби воєнізованої охорони та загонів воєнізованої охорони, спільно з працівниками транспортної міліції, отримали завдання організувати додаткові заходи безпеки, спрямовані на упередження виникнення надзвичайних ситуацій у зоні скупчення великої кількості людей у вокзальних комплексах та на привокзальних площах у межах Південно-Західної залізниці.
Зокрема, для забезпечення громадського порядку і безпеки пасажирів на території вокзалу Віннниці залучено додаткові підрозділи служби воєнізованої охорони, а також організовано додаткові оперативні групи для супроводження електропоїздів приміського сполучення спільно з працівниками транспортної міліції.

Вільний доступ на територію вокзалу, привокзальну площу, камери схову, зали очікування, приміщення квиткових кас, переходи перебувають під пильним цілодобовим відео-спостереженням. Проводяться позапланові перевірки території і підсобних приміщень для виявлення предметів, що викликають підозру і можуть містити вибуховий пристрій. Збільшена періодичність гучномовного оповіщення пасажирів про заходи безпеки.

З працівниками залізниці та з черговими змінами проведено позапланові інструктажі щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та виявлення вибухонебезпечних предметів.

Керівництво Південно-Західної залізниці cподівається, що вінничани із розумінням поставляться до можливих незручностей у зв’язку з упровадженням додаткових заходів безпеки, закликає їх бути пильними та обережними, повідомляти про небезпечні предмети, особливо ті, що залишені без нагляду, не брати у сторонніх людей речі на тимчасове зберігання.

З питань щодо забезпечення громадського порядку звертайтесь до співробітників вокзалу та правоохоронців.



Переглядів: 4493
Поширень: 0