З 1 травня у парку ім. Горького запрацювали каруселі. Ціни на квитки не змінилися — від 5 до 15 грн.

— Усі качелі перевірили. Вони в хорошому стані. Держгірпромнагляд не допустив до роботи лише колесо огляду. Зараз працюємо над тим, щоб усунути всі недоліки. Воно запрацює, можливо, не з наступного тижня, але обов\'язково працюватиме, — каже Ігор Любовський, директор парку. — Цьогоріч йому виповниться 25 років, запас міцності в нього ще є на кілька десятиліть. Атракціони, виготовлені за Союзу, значно крепші за сучасні.

Після реконструкції знову запрацюють "Веселі гірки" та "Лодочки". Завезли п\'ять нових італійських і білоруських каруселей. Їх закупили місцеві підприємці за $50 тис.

— Таких атракціонів у нашому місті ще ніколи не було, — говорить Ігор Любовський. — "Гуси-Лебеді" — це водний басейн, по якому будуть кататися дітлахи на лебедях, "Літаючі слони" — двомісні гойдалки у формі слоників. Ще будуть машинки, залізна дорога та російська карусель. Усі встановимо спочатку у центральному парку, а з червня частину перенесемо в парк "Дружби народів" в мікрорайоні Вишенька. Ціни на них будуть такі ж, як і на інші розваги



Переглядів: 7963
Поширень: 0