З нагоди відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років 8 травня 2012 року в м. Вінниці відбулася урочиста зустріч голови обласної державної адміністрації Миколи Джиги, голови обласної Ради Сергія Татусяка та Вінницького міського голови Володимира Гройсмана з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

Нагородження ветеранів

Вітаючи присутніх з Великим святом весни – Днем Перемоги - Микола Джига зазначив, що це день світлої пам‘яті і великої шани усім тим, хто ціною свого життя і здоров‘я забезпечили нам мирне небо над головою. Героїчні подвиги тоді ще зовсім молодих юнаків та дівчат сьогодні є взірцем і прикладом для нас всіх. Пройшовши крізь спалахи вогняних років наші дорогі ветерани зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Він відмітив, що немає жодної родини у нашій країни та безпосередньо на Вінниччині, яка б не відчула на собі наслідків тих важків днів. Вічна пам‘ять усім загиблим і тим, хто не дожив до сьогоднішнього дня, та велика шана і повага тим, хто і зараз з нами святкує 67річницю Великої Перемоги.

Нагородження ветеранів

Зі щирими словами привітання та вдячності звернулись до ветеранів голова обласної Ради Сергій Татусяк та міський голова Володимир Гройсман.

Нагородження ветеранів

З нагоди Дня Перемоги очільники області та міста вручили двом ветеранам державні нагороди, а 78 ветеранів Великої Вітчизняної війни отримали обласні відзнаки - Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради і грошової винагороди.

По завершенню урочистої частини ветерани сфотографувалися на пам\'ять після чого переїхали до ресторанного комплексу «Дубовий гай» на урочистий прийом голови облдержадміністрації, голови обласної Ради, міського голови та на душевну тематичну зустріч «Пісні обпалені війною».



Переглядів: 4850
Поширень: 0