9 травня керівники області і міста Вінниці урочисто відкрили оновлене (відремонтоване) хірургічне відділення госпіталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни. Привітати пацієнтів закладу з покращенням умов лікування та великим святом Перемоги прибули голова облдержадміністрації Микола Джига, голова обласної Ради Сергій Татусяк, Вінницький міський голова Володимир Гройсман, народний депутат України Валерій Бевз.

На сьогодні у закладі поправляють здоров’я 170 осіб, а всього госпіталь може прийняти одночасно 220 пацієнтів. Для них очільники влади подарували сертифікат на суму 200 тисяч гривень, а решта гостей презентували телевізори, холодильники, оргтехніку та медичне обладнання.
Разом з ветеранами очільники краю переглянули святковий концерт, організований ансамблем пісні і танцю Повітряних Сил «Крила України», та відеохроніку про Велику Вітчизняну війну.

Того ж дня у Сквері Козицького відбувся театралізований мітинг-реквієм «Естафета поколінь», присвячений 67-й річниці Перемоги. По його завершенні колона ветеранів, представників трудових, мистецьких, спортивних колективів, громадських та політичних організацій Вінницької області пройшли урочистою ходою до парку імені Горького. Там на вінничан і гостей міста чекала концертна програма «Пісні Великої Перемоги», виставка військової техніки та ретро-автомобілів, тематична фотовиставка, народні гуляння.
Завершилися святкові заходи урочистим салютом.



Переглядів: 3559
Поширень: 0