Дев\'ятирічна вінничанка Дар\'я Драчук стала "Міні Міс Україна-2012" - на XIV Національному фестивалі краси і таланту, що днями пройшов у Києві. Восени Дар\'я представить Україну на конкурсі "Міні Міс світу", який відбудеться у Туреччині.

Дев\'ятирічна вінничанка Дар\'я Драчук стала "Міні Міс Україна-2012"

Дар\'я навчається у школі-гімназії №2, захоплюється малюванням, танцями, ткацтвом і плетінням з соломи, вивченням іноземної мови, художньою гімнастикою - навчається у гімнастичній студії "Еліт", а також у модельному агентстві "Princess".

- Перемога доньки заслужена, адже вона дуже багато працювала, щодня тренувалася, - ділиться мама Оксана Драчук. - Перед конкурсом я заспокоювала її, мовляв, навіть якщо не виграє, все одно вона для мене принцеса і найкраща у світі. Донька налаштувалася, і сама переконувала мене, що неодмінно виграє! Дар\'я зараз дуже щаслива, адже має мрію стати відомою моделлю і професійною гімнасткою.

Вінничанка стала кращою у чотирьох номінаціях. Окрім "Міні міс Вінниця", отримала звання "Міні міс вишуканість", "Міні міс спорт" і "Міні міс глядацьких симпатій".

Темою фестивалю було "Євро-2012". Учасниці виступали у національних арт-костюмах з етнічними елементами свого регіону, і презентували коротку промову - "Привітання до Євро-2012".

- У Туреччині буде непросто, а тому все літо будемо готуватися до цієї поїздки, - переконана мама дівчинки. - Дар\'я виступатиме з промовою англійською, треба буде підготувати подарунки, зроблені власноруч.

Також у конкурсі у Києві взяли участь ще шість вінницьких учасниць: Анна Несмєлова, Анна Борзова, Катрін Білошицька, Луїза Мілованова, Валерія Скопчак, Ольга Острадчук. Усіх журі нагородило почесними номінаціями, адже кожна з дівчат гідно представила наше місто. Валерія Скопчак стала "Міні топ-модель України". Вона теж представлятиме нашу країну на конкурсі у Туреччині.

За словами Лілії Поліщук, організатора конкурсу "Міні Міс Вінниця", це дійсно особливий результат:
- "Міні міс Вінниця" цього року пройшов у нашому місті вперше за останні шість років, і одразу показав дуже сильних дівчат, які підтвердили, що у Вінниці живуть справжні маленькі розумниці і красуні, - зазначила Лілія Поліщук.


Переглядів: 12460
Поширень: 0