У Вінниці відкрився центр обслуговування платників податківОсновні функції, які буде виконувати центр — створення комфортних умов для платників податків з метою забезпечення ними повної і своєчасної сплати до бюджету податків і зборів; надання їм комплексу послуг з отримання дозвільних документів, довідок, податкових консультацій; удосконалення процесу приймання податкової звітності від суб\'єктів господарювання; забезпечення швидкого доступу платника до інформації.

Для довідки:
На податковому обліку в області – 26,8 тисяч юридичних осіб – платників податків та 96,4 тисяч фізичних осіб-підприємців.
Всього у Вінницькій області буде функціонувати 14 центрів обслуговування платників податків. Наразі вже відкрито 11 з них. Центр обслуговування платників податків Вінницької ОДПІ – 12-ий та найбільший. Він обслуговуватиме 46,7 % усіх платників податків Вінниччини: понад 14,5 тисяч юридичних та майже 42,8 тисяч фізичних осіб.

На святкові урочистості завітали: голова Вінницької ОДА Микола Джига, заступник голови Григорій Дерун, голова міської ради Володимир Гройсман, У Вінниці відкрився центр обслуговування платників податківпредставники підприємництва та засобів масової інформації.

Голова Вінницької ОДА Микола Джига позитивно відзначив роботу керівника податківців області: „Зміна філософії роботи податкової служби та нові стандарти роботи працівників відомства вже дали свої результати, це – високоякісний сервіс і допомога платникам".

Заступник директора Департаменту оподаткування юридичних осіб ДПС України Людмила Воронцова, присутня на святі, побажала податківцям Вінниччини відповідати тим високим стандартам, які запроваджені у сервісному центрі. З її слів, вінницький Центр – наразі найкращий в Україні.

Голова податкової служби Вінниччини Ірина Зленко привітала своїх підлеглих та представників підприємництва: „У запровадженні такого сервісу є результат спільних зусиль і податківців, і органів влади та самоврядування, спрямованих на те, щоб платникам податків було зручно і комфортно платити податки та отримувати якісні послуги. У Вінниці відкрився центр обслуговування платників податківТа найголовнішим є кваліфікований персонал, що пройшов спеціальне навчання, для того, щоб платник податків витрачав не більше 15 хвилин під час здачі звітності, отримання довідок або консультацій з оподаткування.”

Голова Регіональної ради підприємців при Вінницькій ОДА Алла Алєксєнцева та голова територіального відділення АППУ в області Юрій Захарчук від імені бізнесу області подякували податківцям за повагу до їх праці, створення комфортних умов та прагнення співпрацювати.

Гостям та винуватцям свята дарували свою майстерність творчі колективи: „Барвінок” та „Щедрик”. Діти працівників податкової служби декламували вірші про податки.



Переглядів: 8650
Поширень: 0