У місті Луганськ з 22 по 25 травня 2012 року проходив чемпіонат МВС України з прикладної стрільби. Правоохоронці змагалися у стрільбі з пістолета Макарова та автомата Калашникова. У змаганнях взяли участь 170 співробітників, які увійшли до складу 34 команд. У змаганнях команди представляли співробітники Головних управлінь МВС в областях, ГУМВС в м. Києві, м. Севастополі, транспортної міліції та внутрішніх військ.

Збірну команду Вінниччини представляли старші викладачі НЦПП УМВС майори міліції Павло Сидорук та Володимир Муляр, заступник командира РМОП “Беркут” капітан міліції Дебелий Ігор, оперативний черговий чергової частини Липовецького РВ УМВС майор міліції Слободянюк Ігор та інспектор СДІМ Калинівського РВ УМВС старший лейтенант міліції Паламарчук Людмила.

У даному виді змагань пядестал пошани не залишився без вшанування представників обласного управління міліції Вінницької області. Наші стрілки, які виконували вправи у швидкісній стрільбі з пістолета, показали високі результати і вибороли срібло – Павло Сидорук та бронзу – Володимир Муляр і Людмила Паламарчук, за що були нагородженні медалями, грамотами та цінними подарунками МВС України.



Переглядів: 5489
Поширень: 0