– Це свято для творчих колективів Будинку офіцерів вже стало традиційним, – розповідає начальник будинку офіцерів майор Олена Іванова, – щороку яскраві та щирі дитячі виступи збирають сотні глядачів.

Святкова програма дитячого свята була доволі насичена танцювальними номерами, вокально-інструментальними композиціями, веселими конкурсами та іграми, поруч демонструвалися виставки дитячих художніх робіт. Для гостей та мешканців міста виступали ансамбль бального танцю “Натхнення”, ансамбль естрадного танцю “Калейдоскоп”, студія сучасного танцю “Шарм С”, підготовча група ансамблю народного танцю “Вінничанка”, учасники художньої самодіяльності школи-гімназії №6. Святкове дефіле продемонстрував фаворит глядацьких симпатій численних міжнародних фестивалів – колектив військового оркестру Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил ЗС України. Усіх охочих пригощали солдатською кашею, яку приготували військові кухарі місцевого полку зв’язку.

Святкування Міжнародного Дня захисту дітей

Варто зауважити, що при 60-му Будинку офіцерів працюють 10 гуртків та курсів (танців: бального, спортивно-бального, сучасного, народного, естрадного; крою та шиття, з підготовки бухгалтерів та перукарів), в яких навчається майже 450 учнів. Командування гарнізону приділяє значну увагу сім’ям та дітям військовослужбовців. Так, у минулому році організовано і проведено майже півсотні культурно-виховних заходів (тематичних ранків, зустрічей, літературно-музичних вечорів), 3 вечори відпочинку для сімей військовослужбовців, 5 тематичних ранків та 2 театралізованих свята “Ми діти твої, Україно”, а також конкурси малюнків та інші заходи.

– Ми прагнемо вкласти й свою часточку у виховання маленьких українців, – зазначає майор Олена Іванова. – З кожним роком підвищується роль гарнізонного Будинку офіцерів, Командування Повітряних Сил ЗС України та військових частин Вінницького гарнізону у військово-патріотичному вихованні, культурному та духовному розвитку дітей регіону. Все, що робиться, – робиться заради і для дітей. Адже діти – це наше майбутнє.


Переглядів: 7524
Поширень: 0