Нарешті вінницькі школярі та студенти поздавали сесії, ЗНО, екзамени і т.д. і т.п. Найактивніші з них вирішили яскраво завершити навчальний рік тематичним фото-фестом «Ботани», який організовували члени молодіжної ради при міському голові спільно з комунальним закладом Центр підліткових клубів за місцем проживання «Універ».

В неділю 3 червня на 14 годину сквер Козицького перетворився на справжній голлівудський знімальний майданчик. Більше 70-ти моделей та 20-ти фотографів розмістились кругом вінницької Башні, на кожному кроці можна було відчути колоритну атмосферу вінницької молоді яка досить активно і креативно зреагувала на дану пропозицію тематичного фото-фесту.

Глобуси, книжки, щоденники, дошка, парти, стильні образи і обов’язковий атрибут кожного ботана - випуклі окуляри в яскравій оправі заставили дивуватись перехожих вінничан, що автоматично збільшувало кількість професійних фотографів новоприбулими вінничанами, які просто фотографували це на власні телефони та мильниці.

На завершення процесу бото-фотографування до спільної фотографії була залучена пара наречених Олег та Яніна, які якраз в цей момент фотографувались у сквері біля Башні, а потім усі ботани спільно з ідеологами фото-фесту яскравою вінницькою художницею Сандрою, та не менш колоритним Захаром Джексоном пішли стройовою ходою по місту співаючи шкільні пісні чим дуже підняли настрій звичайних перехожих!


Переглядів: 5234
Поширень: 0