У недільний день, 10 червня, на вінницькому пляжі "Хімік" відбудеться "Битва борошном".

Білі бої розпочнуться о 14 годині. Основним завданням для учасників є прихід на бій у яскравому вбранні і бажано, у захисних окулярах. "Не обсипати перехожих, - записали організатори у правилах "Битви борошном", - міліціонерів, учасників, які вийшли з бою, особливо фотографів - нам ще у них фотки випросити потрібно! Не порушувати закон, не пити, не курити, не спати під час бою, не смітити! Не використовувати косметику перед боєм, зняти прикраси, контактні лінзи, мобільні телефони і цінні речі запакувати у пакет. При собі мати купальні речі." 

Наразі лише у соцмережі взяти участь виявило бажання близько 50 молодих людей. Хоча організатори говорять, що битись прийдуть понад сотня людей. Усіх бажаючих побитись організатори поділять на дві групи. А щоб визначити переможця між фіналістами проведуть заключні бої.

- Борошно використовують не тільки у пекарстві, а й у дизайні, виготовлені ляльок, - розповідає організатор флешмобу "Битва борошном" Максим Галінський. - У Європі такі акції з харчовими продуктами проходять постійно. Думаю, принести з собою невеликий пакет борошна за чотири гривні і відкрити пляжний сезон гарним настроєм, бо саме це наше завдання, - захоче кожен.

За словами начальника відділу сім\'ї молоді і туризму Вінницької міської ради Руслана Анфілова такий захід немає ніякої соціальної мети.

- Мені шкода борошна, чесно кажучи, - зізнається він. - Я людина, яка виросла у минулому столітті і пам\'ятає голодні роки країни, коли не було хліба. Тому до такого заходу у мене неоднозначне ставлення. Хоча ні забороняти проводити його, ні підтримувати не бачу необхідності.



Переглядів: 6700
Поширень: 0