Щороку у Вінниці збільшується кількість об’єктів, де можна відпочити та з користю провести вільний час. Минулого року в місті було встановлено 6 мультикомплексів, де можуть погратись діти, а дорослі – займатись фізичною культурою. На цей рік також заплановано шість таких майданчиків, одина із них - біля ЗОШ №27.

Враховуючи те, що цей навчальний заклад має гарні успіхи у спортивному вихованні своїх школярів та чималі спортивні досягнення, було прийнято рішення за бюджетні кошти на місці старого футбольного поля побудувати нове – із сучасним штучним покриттям площею 924 м2. Поле побудовано відповідно всіх норм і вимог. Також комплексно вирішено питання зовнішнього освітлення двох об’єктів. Було встановлено 10 ліхтарів на двох існуючих опорах та трьох додатково встановлених.

На спортивне свято до школярів приїхало чимало гостей – представників міської і обласної влади, а міський голова Володимир Гройсман та заступник губернатора Григорій Дерун разом із юними футболістами першими вдарили по м’ячу на новому полі.

«Такий майданчик повинен мати кожен мікрорайон. Ті, що були – знаходились у занедбаному стані, і ми кілька років назад системно підійшли до цього питання і у нас з’явились можливості для того, аби створювати такі майданчики, - говорить мер Вінниці Володимир Гройсман. – Робота ведеться у декількох напрямках – створення мультикомплексів, які включають «тренажерний зал» під відкритим небом та ігровий комплекс для дітей, а там, де є можливість – влаштування стадіону з штучним покриттям».



Переглядів: 9039
Поширень: 0