З 16 червня до 21 липня 2012 р. у рамках «Мистецьких вихідних» проводитиметься   конкурс на фото «Кращого фаната Вінниці». Партнером конкурсу  виступила компанія МТС. Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно сфотографуватися на фоні спеціально обладнаного стенду МТС, або залишити готове фанатське фото на стіні групи «День фаната України» у соціальній мережі «Вконтакте» (http://vk.com/fandayua) або на Facebook (https://www.facebook.com/fandayua) з поміткою «На конкурс “Кращий фанат Вінниці”».

Конкурс проводиться у групах «День фаната України» у соціальних мережах Facebook та «Вконтакте». Переможці будуть визначатися по кількості голосів – «лайків» – за їх фотографії. Ті з них, які наберуть найбільшу кількість «лайків», отримають спеціальні подарунки, серед яких – телефон МТС та дизайнерські футболки.

"Мистецькі вихідні” є чудовим поштовхом для розвитку культурної та духовної свідомості місцевої громади, створення сприятливих умов для відпочинку та творчої самореалізації, виховання почуття гордості за місто у якому проживаємо. У рамках цього культурно-розважального проекту вінничани зможуть приєднатися до такої масштабної всеукраїнської ініціативи, як “День фаната України”. Всі бажаючі залишити свій внесок в історії Батьківщини можуть приходити на майдан Незалежності та показати на всю країну, що фанати Вінниці найкращі», – зазначила директор Департаменту культури ВМР, заслужена артистка України, Ірина Френкель.

Цього року організатори проекту підготували ще й справжні сюрпризи та подарунки найактивнішим учасникам майстер-класів, інтерактивних ігор та сімейних вікторин. Той, хто протягом літнього сезону збере Мега-фішки та МТС-смайлики, взявши участь у будь-якому заході на будь-якому майданчику – зможе вибороти головні подарунки, включаючи мобільний телефон із золотим номером. Розіграш головних призів відбудеться 23 вересня на вінницькому майдані Незалежності під час закриття проекту.

Про проект «Мистецькі вихідні-2012»

Про «День фаната України»

Всеукраїнська ініціатива з офіційного святкування «Дня фаната України» стартувала в середині травня 2012 року, коли голова Національного Олімпійского комітету України Сергій Бубка та генеральний директор «МТС Україна» Іван Золочевський заявили про важливість фанатського руху для популяризації здорового способу життя та олімпійських цінностей серед населення.

Святкування першого «Дня фаната України» відбудеться 21 липня 2012 року – у день проводів національної олімпійської збірної на Олімпіаду, яка пройде в Лондоні. Веб-майданчиками для всіх активностей, які проходять у рамках «Дня фаната України», став сайт www.fanday.mts.com.ua та групи у соціальних мережах Facebook (https://www.facebook.com/fandayua) та «Вконтакте» (http://vk.com/fandayua).



Переглядів: 3987
Поширень: 0