Таке рiшенням прийняте на пiдставi протоколу Наглядової ради №02/07-2012 вiд 2 липня цього року. До цього обов\'язки голови правління виконував Олексій Войтенко.

Олександр Кривак у галузі людина не нова, раніше він працював у "Вiнницягаз" на посадi директора Жмеринського управлiння газового господарства.

- Представлення нового керівника колективу ще не відбулася, але має відбутися найближчими днями, - повідомив представник прес-служби “Вінницягаз" Юрій Сікорський.

Нагадаємо, що останнім часом ім\'я нового керівника вінницьких газовиків згадували у пресі в зв\'язку з гучним скандалом. У березні цього року працівники Жмеринського міжрайонного управління газового господарства вимагали повернення Олександра Кривака на посаду їх керівника та припинення безперервних перевірок їх підприємства. Водночас жмеринчани висловлювали недовіру тодішньому керівництву "Вінницягаз", яке ці перевірки ініціювало. Результатом протистояння, у яке довелось втрутитись навіть керівництву місцевої райдержадміністрації, стала обіцянка тодішного голови правління "Вінницягаз" Ігоря Марчака не вживати радикальних заходів щодо колишнього начальника Жмеринського газового господарства.



Переглядів: 6270
Поширень: 0