Щоб взяти участь у акції достатньо 1 серпня о 19.00 прийти з квіткою у сквер Козицького біля Башти. Учасники мають подарувати свою квітку незнайомці. Краще, якщо ця жінка буде найсумніша, або найбільш стурбована проблемами з усіх, яких зустрінете.

Прикрасьте собою вулиці вашого міста, закликає ініціатор флешмобу російський психолог і письменниця Ольга Валяєва. Її задум широко підтримали у соціальних мережах, тому в один і той самий день флешмоб відбудеться в різних містах усього світу.

- Давайте зробимо світ красивішим, а жінок навколо трохи щасливішими, - повторює слоган флешмобу його вінницький організатор Ярослава. - Все почалось із запрошення на участь, яке я отримала від своїх київських друзів. Ознайомилась з ідеєю заходу і вона мене надихнула на організацію такого ж флешмобу в нашому місті. Адже, на жаль, до цього Вінниці не було в переліку міст акції.

Ярославу дещо лякає, що до організації флешмобу залишилось мало часу. Але додає оптимізму, що на її заклик вже відгукнулось багато вінничан.

- У меня день народження 2 серпня і я вирішила, крім самої ідеї флешмоба, подарувати моєму місту трохи краси і гарного настрою, - каже Ярослава. - Ось і стане флешмоб мені справжнім подарунком.



Переглядів: 6758
Поширень: 0