Фонтан "Рошен давно вже став візитною карткою нашого міста, але віднедавна крім світло-музичного шоу в акваторії фонтану пропонується ще одне водна та вельми гедоністичні розвага - катання на катамаранах.

Прогулянка на катамаранах

Спеціально переобладнана для романтичних прогулянок на невеликі дистанції та пофарбована в яскраві кольори, п’ятірка двокорпусних водних велосипедів чекає біля фонтану гостей міста та вінничан. За невеликий проміжок часу вони набули неабиякої популярності. Для гостей Вінниці це ще один привід відвідати уславлений фонтан, а для жителів нашого міста - можливість розслабитись в спекотній літній день.

Ці прогулянкові суденця приводяться в рух шляхом крутіння педалей, отже, для пасажирів це ще й непогане тренування. Швидкість залежить від пасажирів, втім, крутіння педалей зовсім не потребує великих зусиль - кататися можуть старі й молоді (діти лише в супроводі дорослих). Територія, по якій можна поплавати, обмежується буйками, що огороджують фонтан та прилеглим центральним мостом.

Прогулянки на катамаранах

Парасольки, над катамаранами захищають пасажирів від палючих сонячних променів вдень, теплі пледи зігріють у вечірню прохолоду, комфортні столики та навіть чайники з гарячим чаєм і великі романтичні свічки - це лише неповний перелік складових чарівної атмосфери приємного курортного вечора.

Прогулянка на катамаранах

Найцікавіше починається в сутінки, коли набережну вкривають промені сонця що заходить, а з динаміків звучить вічна класика – тоді кататись справжня насолода. А пізніше, коли вже починається саме шоу, на прогулянкових водних байках можна підпливти ближче, ніж звичайні глядачі на березі, до того ж влаштуватися для перегляду шоу з комфортом.

Прогулянки на катамаранах

Тепер про ціни. За оренду одного двомісного катамарану ви платите внесок в розмірі 15 гривень, після чого можете кататися 20 хвилин. Пів години водної прогулянки обійдуться в 20 гривень, а година, відповідно, вдвічі більше. Приймаються також спеціальні замовлення (весілля та заручини).



Переглядів: 12419
Поширень: 0