Орден  "за заслуги" IIIступеня

Третього серпня губернатор Вінницької області Микола Джига вручив орден "за заслуги" ІІІ ступеня начальнику Вінницького ОУЛГ Анатолію Бондарю. Цю відзнаку головний лісник області отримав відповідно до Указу Президента України “Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України” №417/2012.

Орден III ступеня "за заслуги " Микола Джига вручив Анатолію Бондару

Орден вручено "за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній, розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм".

Анатолій Бондар говорить, що цю нагороду вважає певною оцінкою Президента.

Про відзнаку я дізнався від свого колеги, коли був у Києві, - розповідає Анатолій Бондар. - А він прочитав інформацію з Інтернет-ресурсу. Потім почали усі телефонувати з вітаннями. Дуже вдячний, що держава оцінила мою працю. Радий такій високій оцінці моїй праці, бо я пишаюсь своєю галуззю. Думаю, за 20 років роботи мені дійсно вдалось багато чого зробити і показати результати своєї праці. Вдячний і радий, що основні зусилля, щодо розвитку лісового господарства, такі, як розробка наукових підходів, методів і впровадження їх у життя не лягли під сукно, а втілені.

Анатолій Бондар

Нагадаємо, що у 1999 році Анатолій Бондар нагороджений відзнакою Держкомлісгоспу "Відмінник лісового господарства України". А у 2000 році йому присвоєно почесне звання “Заслужений лісівник України”.



Переглядів: 7966
Поширень: 0