Спеціально до цього свята та проголошення Вінниччини – солодкою столицею України завітав засновник корпорації Петро Порошенко.

Володимир Гройсман, Петро Порошенко, Микола Джига, Олександр Білик

«Є знакові поді у житті – коли одружуєшся, народжується твоя дитина – в мене були ще декілька моментів – запуск нашого вінницького фонтану й, безперечно, – запуск нашої найсучаснішої нової кондитерської фабрики, найкращої у Європі. Менше двох років знадобилось команді ROSHEN, щоб побудувати цю найсучаснішу фабрику», - сказав він.

Загальний обсяг інвестицій корпорації ROSHEN в цей потужний промисловий об’єкт становить близько 600 мільйонів гривень. Запуск нових виробничих потужностей дозволяє додатково випускати близько 120 тисяч тонн шоколадної та іншої продукції в рік. Асортимент фабрики міститиме десятки видів нової продукції.

П.Порошенко також згадав і людей, які стояли у витоків будівництва нового виробництва, й подякував усім будівельникам, які доклали максимум зусиль для його зведення.

«Обладнання на фабриці забезпечили найкращі світові виробники, але не тим славиться нова кондитерська фабрика – це команда вінничан, які сьогодні працюють з нами і я ними пишаюсь. Я пишаюсь Поділлям – пишаюсь найпрофесійнішими, найкращими людьми», - сказав засновник корпорації ROSHEN.

відкриття нової фабрики Рошен

За його словами, із запуском усіх виробничих потужностей 2,5 тисячі вінничан будуть забезпечені робочими місцями. «Тут створено надсучасні умови для співробітників, високий рівень соціального, медичного захисту, заробітної плати, яка перевищує 6 тисяч гривень. Щодо транспортного сполучення – в нас є повне взаєморозуміння із міською владою, і усі люди будуть надійно ним забезпечені. І не тільки – 2 мільйони гривень на рік ROSHEN витрачає лише на медичне страхування, яке є найкращою формою захисту здоров’я наших співробітників. Усі працюючі будуть отримувати безкоштовне харчування, проїзні квитки і усі інші позиції, які демонструватимуть соціальну відповідальність ROSHEN», - сказав П.Порошенко.

Запуск нових потужностей сприяє й поверненню до життя цілої території Вінницького району, покращує його інвест-клімат. Адже для поставки сировини за словами П.Порошенка, будуть задіяні в першу чергу місцеві постачальники, що посилить розвиток Вінницького району. «По споживанню цукру - це буде виключно вінницький цукор, в першу чергу пріоритет буде віддано Вінницькому району, по споживанню борошна – це буде виключно вінницьке борошно», - сказав відомий український державний діяч.

Загалом же корпорація направила на соціальну інфраструктуру міста Вінниці та Вінницького району близько 30 мільйонів гривень.

Керівник вінницької кондитерської фабрики Олександр Білик подякував голові Вінницької облдержадміністрації Миколі Джизі, меру Вінниці Володимиру Гройсману, які доклали максимум зусиль для того, щоб будівництво фабрики тривало без будь-яких перешкод.

Очільники області та міста вважають головним – це створення робочих місць. «В області створюються робочі місця, а Вінниччина має один з кращих та найпотужніших не лише в Україні, а й у всій Європі кондитерську фабрику, яка випускає якісну продукцію. Робочі місця – це стабільність я радий, що в нашій країні є такі патріоти, патріоти нашої землі, як Петро Порошенко», - сказав М.Джига.

Мер Вінниці Володимир Гройсман зазначив, що Вінниччина в особі Петра Порошенка має надійного партнера, надійного друга. «В нашому місті з ROSHEN асоціюється не тільки продукція фабрики, а й багато тих справ, які втілює Петро Порошенко для нашого міста – сучасний медичний центр, яскравий та найкращий вінницький фонтан, сьогодні ми присутні на відкритті фабрики, яка забезпечить тисячі вінничан робочими місцями. Адже для того, щоб людина була щаслива, їй потрібна хороша робота», - сказав мер Вінниці Володимир Гройсман.

Відкриття фабрики Рошен у Вінниці

Привітали з відкриттям нової фабрики й Митрополит Вінницький і Могилів-Подільський Симеон, представник посольства Угорщини в Україні, депутат Вінницької обласної ради Григорій Заболотний.

Для найменших учасників свята було організовано розваги із клоунами, а усі охочі під час свята мали змогу втамувати спрагу кавою або водою, які роздавались у спеціально обладнаних місцях.

Своїми хітами порадували вінничан народні артистки України Ніна Матвієнко, Оксана Білозір. Запалили своїми хітами гурт ТІК та Руслана.

На завершення святкового дійства небо засяяло вражаючим феєрверком.

Після салюту на маленьких ласунчиків очікував сюрприз – солодощі вироблені на новій фабриці.

Для довідки:

Міжнародна Кондитерська Корпорація ROSHEN - лідер національного ринку кондитерських виробів. Під власним «солодким знаком якості» ROSHEN виробляє до 200 видів високоякісних кондитерських виробів (шоколадні і желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети і торти). Загальний обсяг виробництва продукції досягає 410 тисяч тон на рік.

До складу Корпорації входять 4-и українські фабрики (Київська, Вінницька, Маріупольська і Кременчуцька); дві виробничі площадки Липецької кондитерської фабрики (Росія) , Клайпедська кондитерська фабрика (Литва), а також масломолочний комбінат «Бершадьмолоко» та «Літинський племзавод», які забезпечують фабрики корпорації натуральною високоякісною молочною сировиною.
Для покращення умов зберігання сировини та готової продукції, для оптимізації поставок продукції та мінімізації затримок продукції на складі - Корпорація ввела в експлуатацію власний логістичний центр.
Виробничі об\'єкти Кондитерської Корпорації ROSHEN сертифіковані відповідно до вимог міжнародних стандартів якості та безпеки продуктів харчування ISO 22000:2005. На підприємствах корпорації ROSHEN працює система управління якістю, яка відповідає вимогам ISO 9001:2000, що підтверджується наявністю у кожної із фабрик Корпорації «Сертифікатів відповідності».
Представлені на ринку кондитерські вироби виготовлені за найсучаснішими технологіями. Експлуатація сучасного високовиробничого обладнання, чітке дотримання технології виробництва, використання виключно високоякісної сировини та матеріалів, що застосовуються при виробництві кондитерських виробів є запорукою головних переваг продукції Roshen.
Продукція представлена в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі, країнах Кавказу, Середньої Азії, Німеччині, США, Молдові, Ізраїлі, Литві та інших країнах.
Щорічно спеціалісти Корпорації створюють чимало нових виробів. Новинками останнього року стали: шоколадно-вафельні цукерки та шоколадно-вафельний торт ТМ «Сливки-Ленивки», шоколадно-вафельні цукерки ТМ «Шоколадный замок», багатошарові цукерки «ROSHEN DESSERT» Вишня та «ROSHEN DESSERT» Мед, льодяникова карамель з фруктово-ягідними начинками «Бім-Бом» - зуміли досить швидко заволодіти серцями ласунчиків, в котре довівши споживачам, що ROSHEN - це солодкий знак якості!



Переглядів: 14258
Поширень: 0